white house

New white box within a white historic shell. 110m2 in a former industrial complex. The roughness of the original concrete and brick building is smoothed by a coat of white paint but still plays against the volume of the new plaster box housing kitchen, bath, bedroom and mezzanine study. Drama is created by the use of black in large industrial windows, kitchen surfaces and furniture. Minimalist apartment by Bruno Vanbesien.

“We believe in the craftsmanship and the use of natural materials. We especially use natural light and the power of the detail. It’s all in the details. The purer a space becomes by leaving all ballast or decoration, the more weight the details get.”

Advertisements

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com 徽标

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  更改 )

Connecting to %s